Openingstijden
5 maart 2025
Gesloten - Gaat 5 maart 2025 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Rosenberg Trio

Het Rosenberg Trio speelt al bijna 35 jaar de sterren van de hemel, op zowel binnen- als buitenlandse podia. Ze hebben wereldwijd opgetreden, van grote jazzfestivals zoals Montreal, North Sea Jazz, het Django Reinhardt Festival in Samois, Jazz in Marciac en Jazz à Vienne tot concertzalen zoals Carnegie Hall in New York en Het Concertgebouw in Amsterdam.

Hoewel hun roots in de Gypsy Jazz liggen, hebben ze zich door de jaren heen op muzikaal vlak voortdurend ontwikkeld. Door eigen nummers te componeren en samen te werken met vooraanstaande artiesten zoals Tommy Emmanuel, Toots Thielemans, Herman van Veen en Peter Beets, hebben ze een steeds diverser publiek aan zich weten te binden. Deze samenwerkingen hebben hun muziekstijl verrijkt met invloeden uit bossanova, bebop en pop.

Het trio combineert een ongekende muzikaliteit met fenomenale virtuositeit en beheersing van hun instrumenten. Veel topmuzikanten spelen regelmatig met hen in verschillende gastformaties.

Een avond ter ere van het 35-jarig jubileum van het Rosenberg Trio is een feest voor de liefhebbers en een garantie voor een geweldig swingende avond.www.therosenbergtrio.info

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: