Openingstijden
2 november 2024
Gesloten - Gaat 2 november 2024 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Popup Choir: Maarten en Tijmen

Zij spelen. Jij zingt. Dat is Popup Choir. Is het muziektheater, een optreden, cabaret? We hebben geen idee. Wat het sowieso is: kneiterlekkere popnummers, twee uur lang lekker gaan, en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kan zingen.

Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) betekent lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun ‘80s Singalong worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Denk aan ABBA, Survivor’s Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

Hoe? Met matige grappen, scherpe improvisatie en vooral het wow-gevoel van samen zingen. Geknipt voor Gen Z met hun ‘80s revival, maar ook voor mensen die zelf al aardig adolescent waren in de jaren 80 en iedereen daartussenin.

Na een vol Paradiso, bijzondere televisie-optredens, een uitverkocht Concertgebouw en het hoofdpodium van Lowlands, gaat Popup Choir verder op missie: Nederland meer laten zingen. Als zelfbenoemde #singfluencers. Gewoon lekker gaan.www.popupchoir.nl

Resencies:'Meerstemmig zingen met Popup Choir is een 'koorgasme' - NRC'Wie geen kans maakt bij The Voice, maar wél lekker wil zingen, kan terecht bij Popup Choir' - Parool

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: