Openingstijden
Openingstijden onbekend
woensdagOp afspraak
donderdagOp afspraak
vrijdagOp afspraak
zaterdagOp afspraak
zondagOp afspraak
maandagOp afspraak
dinsdagOp afspraak

Afwijkende tijden op feestdagen

Prijzen

Alpacagolf/ Meet & Feed

14,95

Alpaca Experience

29,95

Alpaca Meet & Feed

7,50

Alpacagolf

12,95

Over Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

Arrangement 1 - Alpacagolf/ Meet & Feed : Na een stevig potje boerengolf tussen de Alpaca’s en Falabella minipaardjes gaat men langs de verschillende dierweides voor een meet en feed. Na afloop eventueel koffie, thee , frisdrank en een belegd broodje of iets lekkers erbij in het bezoekers centrum. Ondertussen kunt u ook even lekker snuffelen in de alpacashop tussen de leuke mercandise en artikelen van alpacawol. U kan dan ook nog meer info krijgen over de alpaca’s dmv de alpacamovie in de Alpaca bioscoop. De kinderen krijgen een creapakket mee met alpacawol. Een superleuke middag met uw gezin. Ook zeer geschikt als bedrijfsuitje, familiereünie, vrijgezellen of kinderfeestje. Alpacagolf is ook te boeken zonder meet & feed.
Arrangement 2 - The Alpaca Experience: De ultieme belevenis rondom de Alpaca. Men gaat wandelen met een alpaca in groepsverband over het prachtige landgoed. Hierna een Meet & Feed met de verschillende diergroepen. Na afloop serveren we eventueel koffie, thee of frisdrank met een broodje of iets lekkers  in het sfeervolle cultuurhistorische Zeeuwse bezoekerscentrum. Hier kunt u ook gezellig snuffelen in de alpacashop tussen de mooie producten en leuke mercandise van alpacawol. Meer info over de alpaca’s krijgt u in de Alpaca bioscoop. De kinderen krijgen een creapakket  van alpacawol cadeau voor thuis.
Arrangement 3 - Meet & Feed: Kort bezoek aan de ranch. Men gaat met wat diervoeders langs de diverse kuddes Alpaca’s en Falabella minipaardjes. Men geniet van de capriolen van de alpaca cria’s en Falabella veulens en de schoonheid en zachtheid van de Alpaca’s in een relaxte omgeving. Na afloop serveren we eventueel koffie, thee of frisdrank met iets erbij in het sfeervolle cultuurhistorische Zeeuwse bezoekerscentrum alwaar ook een leuk winkeltje in alpaca mercandise is gevestigd.
De arrangementen zijn geschikt voor alle leeftijden en op afspraak te reserveren via de website. Alleen voor een Meet & Feed kunt u ook zonder reservering langs komen en een ticket ter plaatse aanschaffen. Bij regen gebeurt de Meet & Feed gezellig op stal.

Deel deze pagina: