Openingstijden
Gesloten - Gaat morgen open om 12:00
vrijdagGesloten
zaterdag12:00 - 17:00
zondag12:00 - 17:00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag12:00 - 17:00
donderdagGesloten
Prijzen

Alpacagolf

25,00

Alpacagolf en Meet & Feed

25,00

Alpaca Meet & Feed

14,95

Over Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

Arrangement 1 - Alpacagolf: Na een stevig potje boerengolf tussen de Alpaca’s en Falabella minipaardjes gaat men langs de verschillende dierweides voor een meet en feed. Na afloop koffie, thee of limonade. De kinderen krijgen een creapakket mee met alpacawol. Een superleuke middag met uw gezin. Ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of kinderfeestje.
Arrangement 2 - The Alpaca Experience: De ultieme belevenis rondom de Alpaca. Men gaat wandelen met een alpaca in groepsverband over het prachtige landgoed. Hierna een Meet & Feed met de verschillende diergroepen. Na afloop serveren we koffie, thee of limonade in het sfeervolle cultuurhistorische Zeeuwse bezoekerscentrum. De kinderen kunnen hier aan de slag met een creapakket.
Arrangement 3 - Meet & Feed: Kort bezoek aan de ranch. Men gaat met wat diervoeders langs de diverse kuddes Alpaca’s en Falabella minipaardjes. Men geniet van de capriolen van de alpaca cria’s en Falabella veulens en de schoonheid en zachtheid van de Alpaca’s in een relaxte omgeving. Na afloop serveren we koffie, thee of limonade in het sfeervolle cultuurhistorische Zeeuwse bezoekerscentrum.
De arrangementen zijn geschikt voor alle leeftijden en op afspraak te reserveren.

Deel deze pagina: