Startpagina Evenementen William Rutten
Beschikbaarheid
30 mrt 2022

Geen tijden beschikbaar

Prijzen

Niet van toepassing

Over William Rutten

Omdat William aanwezig moet zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala is de voorstelling verplaatst van 14 oktober naar woensdag 30 maart 2022. Als u kaarten heeft, dan heeft u bericht ontvangen per mail over de afwikkeling.
In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4). www.williamrutten.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!