Openingstijden
16 januari 2025
Gesloten - Gaat 16 januari 2025 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Toneelgroep Maastricht

Angela Schijf speelt Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow, in het toneelstuk Sonja. De tekst van Annet Bremen is gebaseerd op Sonjas memoires, de bestseller Je ziet mij nooit meer terug. In een regie van Servé Hermans gaat de populaire talkshowhost de confrontatie aan met de spoken in haar leven: de vragen zonder antwoord.  

Live op televisie. De Rode Hoed vol publiek. De openingstune klinkt. Sonja is gestart. Onverschrokken kruist ze vanavond de degens met de criticus die haar al jaren neersabelt in de krant. Aan de talkshowtafel durft ze altijd alles te vragen, ook aan deze gast die nodig op z’n nummer gezet moet worden. Maar thuis aan de keukentafel krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder niet gesteld. Spreken over het gruwelijke lot van haar Joodse vader in de oorlog lijkt onmogelijk.  

Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Servé Hermans terug naar de grote zalen van de theaters. Sonja is de vierde samenwerking van Angela Schijf en Hermans. Een pleidooi voor het stellen van vragen. Een ode aan het gesprek. Onverbiddelijk, onverschrokken. Sonja Barend!www.toneelgroepmaastricht.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: