Openingstijden
26 februari 2025
Gesloten - Gaat 26 februari 2025 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Take It To The Limit

Stap in de wereld van Take It To The Limit en herbeleef de grootste hits van de Eagles als nooit tevoren! Deze onverschrokken Ierse broers en hun getalenteerde vrienden zijn klaar om de podia van de wereld te veroveren met hun spectaculaire eerbetoon aan deze legendarische country rockband.

Van Hotel California tot Desperado; de nauwkeurige meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen zullen je betoveren en meevoeren naar de tijd van de Eagles. Het is niet verrassend dat hun concerten in Ierland en Duitsland uitverkopen. De reacties op hun eerste Nederlandse tour in februari 2024 waren meer dan lovend.

Johnny Brady, Simon Casey, Nigel Connell en The Sheerin Family Band zijn allemaal gevestigde en succesvolle artiesten in Ierland, maar samen als Take It To The Limit creëren ze een unieke en onvergetelijke ervaring voor hun publiek. Mis deze kans niet om de magie van de Eagles opnieuw te beleven en sluit je aan bij deze fantastische muzikanten in hun eerbetoon aan deze legendarische band.www.takeittothelimit.ie

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: