Openingstijden
6 februari 2025
Gesloten - Gaat 6 februari 2025 open om 20:00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Over Raïces Cubanas

Het is dubbel feest in het theater, want de Cubaanse groep Raïces Cubanas viert een jubileum! Al 25 jaar laat deze band met zijn aanstekelijke muziek het theaterpubliek genieten van het beste dat Cuba te bieden heeft. Muziekstijlen zoals de salsa, son, bolero, tumbao, guaracha en latin-jazz passeren de revue, maar de band weet ieder seizoen ook te verrassen met nieuw repertoire.

De groep Raïces Cubanas, dat ‘Roots of Cuba’ betekent, werd 25 jaar geleden op een markt ontdekt. De net aan het aan het conservatorium afgestudeerde bandleden vormden een zogenoemde Charangaband: een looporkest dat populaire en feestelijke muziek maakt. De combinatie van zang, gitaar, (later) piano, conga’s, contrabas en diverse percussie-instrumenten is zeer aanstekelijk en al snel werd Raïces Cubanas bestempeld als een van de beste vertolkers van de puur traditionele Cubaanse muziek.

De band, o.l.v. Raúl Rafael Fernandez Torres, staat nog steeds garant voor een muzikaal feestje met dansbare muziek vol passie en emotie en ook na de voorstelling gaat het feest nog even door in de foyer, met een korte akoestische set van Raïces Cubanas.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: