Openingstijden
23 maart 2023 t/m 19 mei 2023
Gesloten - Gaat morgen open om 10:00
woensdagGesloten
donderdag10:00 -
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten

Over Zilte Zeeuwse natuur

Deze wandelexcursie biedt een echte Zeeuwse beleving!

Een ervaren gids neemt je mee door de duinen, over het strand en door een stukje schorlandschap. Dat wordt gevormd door de slufter, een zeearm die vanuit de Noordzee zout water het gebied in voert. De planten die hier groeien zijn dan ook echte bikkels, die niet bang zijn van een koude zoutwaterdouche. Talloze kustvogels scharrelen hier hun kostje bijeen.

De gids vertelt je alles over dit bijzondere gebied en neemt je mee op reis door het verleden, toen vanaf hier de belangrijke zeearm landinwaarts slingerde.

Tip: Het is aan te raden om laarzen te dragen of in de zomer gymschoenen die nat/vies mogen worden. En neem je verrekijker mee om de kustvogels te spotten!

Let op: honden zijn niet toegestaan tijdens de excursie.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van Het Zeeuwse Landschap.

Startpunt
De wandeling start bij het Zwin-infopunt, gelegen aan de ingang van de parking aan de Kanaalweg Cadzand. Dat is aan de rand van Cadzand-Bad. 

Kosten Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast aan de gids betalen. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.


Deel deze pagina: