Openingstijden
22 juni 2024 t/m 26 juli 2024
Gesloten - Gaat zaterdag open om 16:30
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag16:30 - 00:00
zondagGesloten
maandagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

190,00

Over Minicruise 3 – 4 dagen

De boot voor jullie alleen!

Behalve de bemanning zijn er geen andere gasten aan boord.  Je verblijf aan boord is volpension (in goed Engels all-inclusive); de scheepskok zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

De vaarroute

We varen rond het Zeeuwse eiland Tholen over Nationaal Park Oosterschelde, de Krammer, langs de prachtige oevers van de Eendracht (het huidige Schelde Rijnkanaal) met een bezoek aan twee pareltjes van Zeeland, de historische havenstadjes Tholen en  Zierikzee.

En als je zondag nog niet van boord wil…

Als je op zondag bij terugkeer in de haven in Tholen eigenlijk nog helemaal niet van boord wil.

Als je liever op het achterdek op het gemakje en zonder de gedachte aan de (lange) autorit naar huis nog even gezellig wil borrelen en napraten.

Als je ‘s avonds een hapje aan de wal wil doen in een van de talrijke restaurantjes op loopafstand om daarna lekker in je inmiddels vertrouwde bedje in het vooronder te kruipen om dan ´s morgens, fris gedoucht, na een heerlijk ontbijt, uitgerust en met een gevulde maag op weg naar huis te gaan, dan kan dat!

Onze minicruises zijn standaard uitgebreid met de mogelijkheid om een extra overnachting (slaapmutsje-logies-ontbijt) bij te boeken. Lees meer


Deel deze pagina: