Openingstijden
6 augustus 2024 t/m 13 augustus 2024
Gesloten - Gaat 6 augustus 2024 open om 20:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

29,00

Over Foto wandeling Zoutelande

Wie Zoutelande kent, kent ook de prachtige avondwandelingen op het strand met de schijnbaar eindeloze fotomogelijkheden rechts en links. Aan de ene kant de zee met de ondergaande zon en aan de andere kant de duinen met de kleurrijke strandhuisjes ervoor. Een wereld van motieven die niet beter kunnen en perfect zijn voor een fotowandeling.

Deze fotowandeling is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een creatieve afwisseling tijdens hun vakantie en eens wil proeven van fotografie. Samen zoeken we naar motieven en je krijgt van ons ondersteuning bij de uitvoering. Neem uw kinderen of dierbaren mee en wij helpen u bij het maken van de perfecte souvenirfoto. Of het nu gaat om de zonsondergang, de schelp in het zand of de uitgestrektheid van het strand, wij staan ​​met raad en daad terzijde bij het kiezen van het motief.

Wie zich tijdig aanmeldt, kan voor de duur van de wandeling zorgen voor een Lumix-systeem. Uiteraard zijn ook andere systemen welkom in onze fotowandelingen. U hoeft alleen geheugenkaarten en persoonlijke spullen mee te nemen voor de duur van de wandeling. Het exacte programma wordt kort na de wandeling aan u gecommuniceerd.

Tot ziens op het strand!

De fotowandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €39 per persoon

PLEASE CHECK BOTH LINKS!!!

Booking:

Juli

https://schooloflumix.de/produkt/walk-zoutelande-juli-2/

August

https://schooloflumix.de/produkt/walk-zoutelande-august/


Deel deze pagina: