Openingstijden
19 juni 2024 t/m 18 juni 2025
Gesloten - Gaat morgen open om 10:00
dinsdagGesloten
woensdag10:00 - 16:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag10:00 - 16:00
zondag10:00 - 16:00
maandagGesloten

Over Alpaca’s van de Calishoek

Bezoek de alpaca's van de Calishoek!

De Calishoek is een kleinschalige en gastvrije alpacaboerderij met een groot hart voor dieren en passie voor handwerk en ambachtelijke verwerking van wol. Onze hekken gaan, op afspraak, open voor bezoekers. Meer weten over alpaca's? Je leert onze alpaca's kennen en we vertellen je van alles over deze bijzondere dieren.  Worteltjes of brokjes voeren? Een selfie maken of knuffelen, als ze daar zin in hebben? Een bezoek duurt ongeveer een uurtje. 

Er zijn arrangementen met koffie/thee en Zeeuwse zoetigheden, Zeeuwse lunch of heerlijke picknick. Dan duurt het bezoek ongeveer anderhalf uur. Je zit dan gezellig bij de alpaca's in de wei en bij slecht weer in de stal of onder de overkapping. 

Ook zijn er diverse creatieve workshops. Zoals de workshop Alles over wol: leer alles over ons ambachtelijke verwerkingsproces van alpacawol vanaf het scheren tot afgewerkte handwerkprojecten. Workshop spinnen: leer de beginselen van het wol spinnen op een traditioneel spinnewiel en een e-spinner. Natuurlijk neem je de door jou gesponnen wol mee naar huis. Een fotoshoot voor fotografen: maak kennis met de dieren en krijg tips. Ga met je camera aan de slag om ze op hun mooist vast te leggen. Succes verzekerd!

De workshops duren tussen de 2-3 uur. 

Bezoek is alleen op afspraak.

 Je kunt reserveren via www.calishoek.nl of stuur een mail naar info@calishoek.nl 
Staat de gewenste datum/tijd niet bij de beschikbare opties? Neem dan ook even contact op. 


Deel deze pagina: