Openingstijden
9 juli 2022
Gesloten - Gaat zaterdag open om 20:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag20:00 -
Prijzen

Vanaf prijs

25,00

Over Zeeland Klassiek: Visions at Sea

In Goes zal het Visions at Sea van de Nederlandse hedendaagse componist Joey Roukens en het beroemde Octet van Felix Mendelssohn klinken. Een speels en natuurlijk werk als het kabbelen een rivier met prachtige melodieën die aan de luisteraar verschijnen als steeds weer nieuw ontstane golven. In Visions at Sea nemen we u mee op een gedroomde zeereis langs allerlei herinneringen uit het Nederlands maritiem verleden. Flarden van liederen die wellicht aan boord van de VOC schepen hebben geklonken vermengen zich in de muziek van Joey Roukens met natuurschetsen van stormachtige en doodstille luchten. Een mix tussen historie en vernieuwing, samenspel tussen oud en nieuw, traditie en vernieuwing, ook in de bezetting van de musici.

Festival musici ism prijswinnaars FZK Academy 2021 en 2022.

Programma: Roukens Visions of the Sea & Mendelssohn octet

Dit concert is één van de onderdelen van het kamermuziekfestival Zeeland Klassiek. Dit jaar staat het festival van 1 t/m 10 juli  in het teken van het thema De Klank van Water.

Zoals het water stroomt door de provincie, zullen de concerten ook verspreid in de regio plaatsvinden. In de reguliere concertzalen, maar ook op unieke concertlocaties die aan het water gebonden zijn. Het gehele programma en informatie over de kaartverkoop vindt u op de website van het festival: www.zeelandklassiek.nl


Deel deze pagina: