Openingstijden
2 maart 2024
Gesloten - Gaat zaterdag open om 10:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag10:00 -
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Winterwandeling Oranjezon

Het is winter. De natuur verstilt en gaat in diepe rust met lange nachten en korte dagen. Zonder blad tonen bomen de meest mooie en grillige vormen, korstmossen kleuren stammen in alle mogelijke kleuren groen. Een ervaren gids neemt je tijdens de 2,5 uur durende wandeling mee door een deel van het gebied. De gids vertelt je verhalen over de historie van het gebied, over de dieren die hier leven en de planten en bomen die er groeien.

Startpunt

Het startpunt van de excursie bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg (Koningin Emmaweg 22). Je kunt hier alleen lopend of met de fiets komen. Er is een gratis fietsenstalling aanwezig. Betaald parkeren met de auto kan op de openbare parkeerplaats ten hoogte van Koningin Emmaweg 26. Van daar is het ongeveer 7 minuten lopen naar de verzamelplaats.

Tarieven

Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p. Donateursvan Het Zeeuwse Landschap krijgen, tijdens het boeken, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. Je vindt je donateursnummer op je donateurspas.

Het maximale aantal voor een reservering is 7 personen. Kom je met meer dan 7 personen? Vraag dan een excursie op maat aan.

Aanmelden

Inschrijven voor deze activiteit is noodzakelijk en kan via de website van Het Zeeuwse Landschap.


Deel deze pagina: