Openingstijden
17 mei 2025
Gesloten - Gaat 17 mei 2025 open om 14:30
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Over Willem van Oranje

Wanneer de jonge Willem, door zijn keuze voor de protestante Anna van Egmont, de woede van zijn eens zo vertrouwde vriend Filips II op de hals haalt, ontketent zich een krachtige strijd die heel Nederland in zijn greep houdt.

Willem, gedreven door zijn overtuigingen en gesteund door zijn dappere echtgenotes, staat tegenover de vijandigheid van de Hertog van Alva, die vastbesloten is om de belangen van Filips II te verdedigen. Ondanks zijn haatdragende tegenstanders wordt Willem geliefd door zijn volk, dat hem ziet als een symbool van moed en opstand. Onvermoeibaar zet Willem zijn strijd voort: voor God, voor het volk en voor het vaderland. Maar te midden van deze strijd, rijst de mysterieuze vraag: Hoe zit het toch met die Eva?

Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands, wordt vereeuwigd in deze spetterende rockmusical, die het vuur van opstand, de kracht van overtuigingen en het hart van het volk weerspiegelt. 

Verwacht een onvergetelijke ervaring vol spanning, humor, liefde, intrige, zwaarden en… pistolen.www.musicalgroeppapillon.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: