Openingstijden
22 oktober 2023
Gesloten - Gaat 22 oktober 2023 open om 09:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Vogelexcursie Sint Laurense Weihoek

Deze excursie wordt georganiseerd door Het Zeeuwse Landschap,  Vogelwerkgroep Walcheren en het Polderhuis in Westkapelle. Tijdens de wandeling (circa 2 uur) neemt een ervaren gids je mee naar dit vogelrijke natuurgebied. Het is een pleisterplaats voor doortrekkende vogels op weg naar het noorden/zuiden. Naast de reguliere vogels wordt er ook weleens een schaarse soort gespot, in de winter zou dat zomaar de fraaie Roodhalsgans kunnen zijn.

De excursie gaat onder vrijwel alle omstandigheden (minimaal 4 personen) door. Als de weersvoorspelling heel slecht is en de excursie niet door kan gaan, krijg je minimaal 1 dag van te voren per mail bericht.

Een interessante tour voor jong en oud!

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar.
  • Mindervaliden zijn welkom (de afstand is ongeveer 5 km).
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Benodigdheden: een verrekijker, winddichte jas en goede wandelschoen (laarzen bij nat weer). Een vogelgids is verkrijgbaar in de museumwinkel van het Polderhuis voor €4,99.

Aanmelden
Wil je graag mee met deze bijzondere excursie? Meld je dan aan (minimaal 2 dagen van te voren) via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118 - 570 700. Betaling vooraf bij het Polderhuis Museum. Via een Tikkie of betaalverzoek is ook mogelijk. Na betaling krijg je verdere informatie over de startlocatie.

Kosten
€ 6 per persoon, kind 6 t/m 12 jaar € 3 per kind (min. 4 en max. 15 deelnemers).


Deel deze pagina: