Openingstijden
8 april 2023
Gesloten - Gaat 8 april 2023 open om 09:30
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Voorjaarsvogelexcursie

Bij deze tocht door Saeftinghe ligt het accent op de vogels die in Saeftinghe broeden. Voor deze groepen zijn maart, april en mei de beste maanden om ze waar te nemen. Neem indien mogelijk een verrekijker of telescoop mee. De tocht duurt ca. 3 uur. 

Minimale leeftijd om aan deze tocht te kunnen deelnemen is 10 jaar. Een wandelstok is aan te bevelen. Deze zijn ook te huur in het bezoekerscentrum voor €2,-.  Draag laarzen of goed aan te snoeren schoenen. Neem schone kleding mee voor na de excursie. Je kleding kan vies worden. 

Wij vragen je om van tevoren de  aanwijzingen, regels en voorwaarden  te lezen en na te leven. 

Aanmelden is noodzakelijk

De excursies starten vanuit het Bezoekerscentrum Saeftinghe. Je kunt hier gratis je auto of fiets parkeren.

Breng voor of na de excursie een bezoek aan de expositie. Het Bezoekerscentrum Saeftinghe neemt je mee door het unieke natuurgebied. Je maakt er kennis met de natuur, het landschap, de rijke geschiedenis, en bovenal met de wijdse ruimte van het schorrelandschap dat Saeftinghe kenmerkt. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen, waaronder een (animatie)boot die ze over de Westerschelde kunnen sturen.

Kosten: Volwassenen €15,00 p.p., kinderen van 10 tot 16 jaar €7,50 p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. 


Deel deze pagina: