Openingstijden
1 november 2023
Gesloten - Gaat 1 november 2023 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

'Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.' Aldus de jury van Cameretten. De Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin zijn eerste solovoorstelling, Best Of, in première ging en meteen ★★★★★ van cabaret.nl kreeg. Dat gebeurt gemiddeld één keer per jaar!

Uit de pers:

'De inkijk die we krijgen in dat slimme, bijzondere hoofd van hem is origineel en grappig.' – Theaterkrant'Talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen'. – NRC'Snelle grappen en slimme redenaties in een knap betoog over ratio en de controle van emoties.' – Dagblad van het Noorden'Hoe dat hoofd werkt maakt hij aanstekelijk inzichtelijk met beeldende verhalen en rake grappen.' – De Theaterkrant

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje


Deel deze pagina: