Openingstijden
24 maart 2023
Gesloten - Gaat 24 maart 2023 open om 20:15
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

25,00

Over The music of Cream & Clapton met Kofi Baker & Will Johns

Zoon van drummer Ginger Baker en de neef van Eric Clapton, respectievelijk Kofi Baker en Will Johns, nemen je mee op een geweldige tocht naar hun voorvaderen.

Dit unieke project begon in 2017 met een handvol concerten ter ere van het 50e Jubileum van ‘The Cream’ in Australië en Nieuw-Zeeland. De show werd echter zo goed ontvangen dat The Music of Cream inmiddels door tienduizenden fans in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk is gezien en vele uitverkochte concerten tijdens hun tours in 2018 en 2019 heeft gehad (voordat Covid-19 arriveerde …).  Vanaf 2022 gaat The Music Of Cream weer los en nu voor het eerst ook in Europa met een nieuwe voorstelling.

Voor de pauze speelt deze geweldige band het gehele album "Disraeli Gears" uit 1967 en na de pauze de grootste Clapton hits. Verwacht nummers als "Sunshine of your love", "White Room", "Crossroads", "Badge", 'Cocaine", "Wonderful Tonight" en vele andere.

The Music Of Cream bestaat uit louter ras muzikanten waaronder Kofi Baker (zoon van Ginger Baker) op drums en Will Johns op gitaar en zang (de neef van Eric Clapton en zoon van de legendarische recording engineer Andy Johns - The Rolling Stones, Led Zepperlin, Jimi Hendrix). Behalve de legendarische muziek, bevat de show vele verhalen, foto's en geïntegreerde video's die nog niet eerder te zien waren. Dus zelfs de diehard fans zijn verzekerd van een voorstelling om nooit te vergeten

Reeds gekochte tickets kunnen niet geretourneerd worden!
Ticketprijs 25,-


Deel deze pagina: