Openingstijden
15 oktober 2022
Gesloten - Gaat 15 oktober 2022 open om 21:10
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,00

Over THE LASSES met ‘Ziel van Schotland’

THE LASSES met ‘Ziel van Schotland’

Ze zijn al eerder bij ons geweest in Waarde. Wat was dat een mooie avond!
Met hun betoverende samenzang brengen The Lasses de mooiste songs uit Schotland. Liedjes met prachtige legendes over de liefde, de dood en het duister. Verhalen waarin de woelige geschiedenis en de rijke cultuur van het land voelbaar zijn. Over hardwerkende vrouwen in vissersdorpjes, ridders die ten strijde trekken en meisjes die wachten op hun geliefde.
Sophie Janna en Margot Merah bezingen met loepzuivere samenzang de rijke geschiedenis van Caledonia, begeleid door warm gitaar- en ukelelespel, de bijzondere klanken van de shrutibox en de opzwepende percussie van de bodhran.
Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken ze een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan, met hun charmante podiumpresentatie en grappige verhalen weten The Lasses elk publiek voor zich te winnen. De pers over The Lasses: “Een schitterende ode aan de menselijke stem” – Blues ’n Roots “Folkalbum van het jaar” – daMusic “Balsem voor de ziel” – Rootstime Voel de wind in de Schotse Highlands, ruik de heide van de Lowlands en geniet van deze ode aan Schotland. https://www.thelasses.nl/ - https://www.facebook.com/TheLasses/https://www.instagram.com/lassesnl/ - https://youtu.be/cnNRGls-5z8


Deel deze pagina: