Openingstijden
12 oktober 2024
Gesloten - Gaat 12 oktober 2024 open om 20:00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Over The Billy Joel Experience

Achttien keer stond Billy Joel met een single in de Nederlandse hitparade! Piano Man, She’s Always A Woman, Uptown Girl, Goodnight Saigon en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld.

Na de ambitieuze The Album Tour, waarmee de tribute act het vorige theaterseizoen bijzonder hoge ogen gooide en prachtige recensies verdiende, leek het de band tijd om een setlist samen te stellen die “één groot feest der herkenning vormt”, aldus Alexander Broussard, bandleider, zanger en pianist van de groep. “Het mooie is, dat je die achttien nummers makkelijk kunt aanvullen met een aantal titels die wél in de Top 2000 aller tijden, maar nooit in de Nederlandse hitparade hebben gestaan. Wij wisten bijvoorbeeld niet dat ‘Just The Way You Are’ tot die laatste categorie behoort. Maar die hoort natuurlijk wel degelijk in een Greatest-Hits-van-Billy-Joel-voorstelling thuis! En datzelfde geldt ook voor ‘The Longest Time’…”

Met de nummers uit de hitparade én de resterende nummers uit de Top 2000 aller tijden, komt The Billy Joel Experience met een bomvolle setlist, geschikt voor jong, oud, die-hard fan of gewoon liefhebber van een heerlijke avond met de beste muziek, gespeeld door de meest gepassioneerde club musici, volledig gewijd aan… The Greatest Hits van Billy Joel.www.billyjoelexperience.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: