Openingstijden
24 november 2022
Gesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Spark The Classical Band

"Chamber music at the highest artistic level and right at the cutting edge" - Frankfurter Allgemeine Zeitung"A first class band" - Die Welt

Vijf klassiek hooggeschoolde musici met de uitstraling van een rockband en een oneindige variëteit aan instrumenten. Dat is Spark The Classical Band. Deze jonge Duitse topformatie behoort tot de snelrijzende sterensembles in het internationale circuit en is inmiddels een fenomeen in eigen land: virtuoos, sensationeel en spraakmakend. Met een enorme rijkdom aan klanken slaan de musici bruggen tussen verschillende muziekstijlen en laten ze bijzondere interacties ontstaan. Een verpletterende ervaring die je een keer moet hebben meegemaakt. Dit avontuurlijke vijftal heeft zich in korte tijd van een verrassend fris kamermuziek ensemble ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende Duitse muziek exportproducten. Waar ze ook spelen, deze muzikale pioniers hebben het publiek en de critici aan hun voeten. Met een combinatie van een gezonde voorliefde voor provocatie en een niet te onderdrukken energie, heeft Spark inmiddels diverse gerenommeerde podia in Europa veroverd.

Line up: Andrea Ritter (blokfluit), Christian Fritz (piano), Daniel Koschitzki (blokfluit, melodica), Stefan Balazsovics (viool, altviool) en Victor Plumettaz (cello)

www.festival-zvl.nl


Deel deze pagina: