Openingstijden
25 oktober 2023
Gesloten - Gaat 25 oktober 2023 open om 20:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten

Over Sjors van der Panne

Zanger en tekstschrijver Sjors van der Panne leeft de droom die hij altijd voor ogen had: leven in een wereld vol muziek! Thuis hoorde hij als kind de muziek van Hollandse helden als Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez, ABBA en heel veel Franse chansons. Dit leven leek hem ook wel wat: mensen blij maken en entertainen met muziek. Om deze droom na te jaren trok Sjors op zijn twintigste naar het wereldse Amsterdam, waar hij in The Voice of Holland overtuigde met zijn vertolking van een lied van Frank Boeijen.

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma Dan maken we het land en het ontroerende Mannen Huilen Niet, met collega Tommie Christiaan. Van der Panne gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in het Concertgebouw.  

Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelingsklassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans-Nederlandse muzikale avond met een lach en een traantje.​www.sjorsvanderpanne.nl

Toegangsprijs inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: