Openingstijden
20 april 2024
Gesloten - Gaat 20 april 2024 open om 20:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Powerized Tour in samenwerking met popkoor

Powerized is een Nederlandse popband uit regio Breda. De band brengt op geheel eigen wijze energieke pop. Powerized brengt een kleurrijke show met een aanstekelijk enthousiasme en een berg energie. Het sympathieke trio neemt je mee in de lyrisch sterke songs, waarbij je in iedere sfeer wordt mee gezogen. Dit met een unieke, grootse sound, waarin alle uitersten van pop en rock worden opgezocht. Van luchtige en dansbare symfonieën tot intieme intermezzo’s, het komt allemaal voorbij in een enerverende live show van dit multi-instrumentale drietal. Powerized is klaar om Nederland aan te steken met hun energieke pop.

Muzikaal kun je Powerized het beste plaatsen tussen P!nk, Imagine Dragons en Jessie J. De band heeft al veel live ervaring met diverse tours door Europa en een tour door Japan, waarbij ze een ijzersterke indruk achter lieten.

Na de release van singles “Let The Good Be Better”, “#nofilter” en “Cycles” kwam Powerized op 21 april 2023 met haar debuutalbum “BETTER THAN YOU” via het Duitse label Yellow Muffin Records.

Met dit 2e album viert de band deze release dit jaar op ambitieuze wijze met een hele speciale show in Nederland. In samenwerking met popkoor Flash Back! zal Powerized zijn show op geheel eigen wijze opvoeren, bestaande uit eigen muziek en bekende covers. Met deze vele muzikanten op en om het podium wordt het een spektakel, uitgevoerd door muziekgroepen met een gezamenlijke passie in een grootse show. De show zal plaatsvinden op za 20 april 2024 bij PIT (Poppodium in Terneuzen). Tickets kunnen besteld worden via, https://depit.stager.co/web/tickets/111361149

De promo video is te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=JfpHQg7e1Ns


Deel deze pagina: