Openingstijden
24 januari 2025
Gesloten - Gaat 24 januari 2025 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

28,50

Over Omdenken – Berthold Gunster

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht, loopt alles anders

Na drie succesvolle en nagenoeg uitverkochte theatertours door het hele land, staat Berthold Gunster dit seizoen opnieuw op de bühne met deze show in een verbeterde en vernieuwde versie. Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband, neemt hij de bezoeker aan de hand en deelt hij zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.
www.omdenken.nl

Reacties:
“Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor.”
“Ik had weinig verwachtingen. Het was een stuk informatiever dan ik had verwacht. En grappiger.”
“Ik weet niet wat het was; de band, de schoenen van Berthold, het verhaal, of de muziek. Feit is: de sfeer zat er goed in. Deze entertainment is heerlijk voor de geest. Ik heb genoten!”

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: