Openingstijden
24 november 2022
Gesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Oldtimerdag Middelburg

In 2020 en 2021 kon het evenement helaas niet doorgaan, maar zoals het er nu uitziet zal op zaterdag 10 september 2022 eindelijk de 22e edititie van de Oldtimerdag Middelburg kunnen plaatsvinden op de Markt in Middelburg. Ook dit jaar valt het weer samen met Open Monumentendag.
In het centrum van Middelburg met het prachtige gotische stadhuis als decor, zal dit jaar weer als vanouds de het marktplein vol staan met prachtige klassiekers en oldtimers. De auto's kunnen een rondrit maken van ongeveer een uur door het prachtige Zeeuwse landschap waarna er een concours d’elegance is na elke rondrit, waar we de auto en hun eigenaren presenteren aan het publiek. Er is een live optreden om het marktplein extra sfeer te geven. Het evenement vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur en zijn er weer leuke prijzen te winnen voor de deelnemers.

Bezitters van deze oldtimers of klassiekers zijn van harte welkom om zich op te geven voor deze Oldtimerdag (kosten 10 euro per auto), maar het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek en iedereen is welkom om de auto’s te bewonderen, een praatje te maken met de bezitters en de algehele sfeer te proeven.

Meer informatie, ga naar de website van Stichting Evenementen Middelburg: https://www.evenementenmiddelburg.nl/nl/evenementen/oldtimerdag-2022
Of neem contact op via e-mail: oldtimerdag@evenementenmiddelburg.nl
of telefonisch: 06-55358168

Stichting Evenementen Middelburg


Deel deze pagina: