Openingstijden
20 september 2024
Gesloten - Gaat 20 september 2024 open om 20:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

20,00

Over NTJAM ROSIE MEETS LICKS & BRAINS

EMBRACE THE NEW

Jazz, funk

Ntjam Rosie werkte met vele grote namen in de Nederlandse jazzscene waaronder het Artvark Saxophone Quartet, Bart Wirtz, Eric Vloeimans, Martin Fondse, Reinier Baas, Ronald Snijders, en Teus Nobel. Ze trad op met orkesten als het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazersensemble en speelde op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Zij is een graag geziene gast op nationale radio en televisie.
De in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) bouwde sinds de release van het album ELLE in 2010 een trouwe fan-schare op in binnen- en buitenland. Haar zesde studio album: Family and Friends (2020) werd door pers en publiek goed ontvangen en eind 2021 volgde de intieme en thuis opgenomen solo EP: Home Cooking.
Vorig jaar ging ze samenwerken met groove/funk bigband Licks & Brains. Dit project leverde een verassend album op: de EP Embrace The New met dansbare nummers. Het album is in maart 2024 gelanceerd.
Ntjam Rosie en groove/funk bigband Licks & Brains pakken groot uit. Belangrijk zijn de inbreng van de blazers en de Afrikaanse invloeden. Natuurlijk is de hoofdrol voor het bijzondere stemgeluid van Rosie. Walcheren mag zich verheugen op een bijzonder optreden van Ntjam Rosie en Licks & Brains waarop dit album wordt gepresenteerd. De melodieën en teksten zijn van Ntjam Rosie, alles wordt aangevuld met de beats van producerscollectief The Eminent en de blazersarrangementen zijn van bandleider Rolf Delfos. De krachtige podiumpresentatie van Rosie en de energie van Licks & Brains staan garant voor een explosieve avond, tijdens welke het publiek niet stil kan blijven staan.


Deel deze pagina: