Openingstijden
29 november 2022
Gesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Nol Havens

‘Doe mij maar alles’   Een concert waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen (Eén Kopje Koffie, Suzanne, enzovoorts), maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen. Soms met een traan maar meestal met een gulle lach. Nol Havens met zijn gitaar alleen op een podium. Zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes.

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in ons leven. 'Suzanne' is de wereldhit van VOF de Kunst (en internationaal als The Art Company). Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade. Touren door Europa, mooie verhalen.

Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt. Het was het begin van een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakte Nol familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. Acht seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen, leuke verhalen.

Oude liefde roest niet, dat blijkt in 2022. Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar alles’ wordt u meegenomen langs bijna 40 jaar VOF de Kunst. En komen nieuwe nummers voorbij van het gelijknamige soloalbum dat in 2021 is verschenen. Daarvan komen onder meer 'Doe mij maar alles' en 'In mijn hoofd'.

Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen. En u mag vragen stellen over alles én u mag natúúrlijk meezingen als u de behoefte voelt. 


Deel deze pagina: