Openingstijden
15 februari 2025
Gesloten - Gaat 15 februari 2025 open om 20:15
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

19,50

Over Nol Havens – De Liefde Wint (try-out)

Nol Havens, zanger van VOF de Kunst, heeft de afgelopen twee jaar naam gemaakt als soloartiest. In 2021 bracht hij het album ‘Doe mij maar alles’ uit waarvoor hij lovende kritieken kreeg: “Nog nooit waren de liedjes zo persoonlijk en recht uit het hart”, iets wat volgens Nol alleen kan met een zelfgeschreven soloalbum. En over zijn solo-optredens: “Havens is een goeie verhalenverteller”.

Nol stond jarenlang met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel op het podium. Daarnaast speelde hij met cabaretière Karin Bruers, als haar muzikant en sidekick, in de theatervoorstelling ‘Bruers haalt uit’. 

Podiumervaring genoeg om een lied te zingen en een mooi verhaal te vertellen. Hij verkocht met VOF de Kunst miljoenen platen in binnen- en buitenland en zong acht jaar lang kinderliedjes in Sesamstraat en Nederlandse theaters. Samenwerkingen met o.a. Annie M.G. Schmidt, Theun de Winter, Willem Wilmink, Ivo de Wijs en Frank van Pamelen brachten onvergetelijke liedjes voort.

‘De Liefde Wint’ is een voorstelling met liedjes en verhalen over waar het begon tot waar hij nu staat in het leven. Het bracht hem alles waar hij nooit over nagedacht had, het overkwam hem. Hij komt na een ongelooflijk avontuur weer thuis met genoeg om over te zingen en te vertellen. 

Nol wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikant en producer Tom Vanstiphout (Milow, Bryan Ferry, Stef Bos). 

Website: www.nolhavens.nl


Deel deze pagina: