Openingstijden
1 november 2024
Gesloten - Gaat 1 november 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

27,50

Over Niels Geusebroek

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis. Zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken Coldplay voor de singer-songwriter tot een tijdloze band: "Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen."

In 2018 speelde Niels met zijn band de grootste hits van Coldplay in uitverkochte popzalen en in 2023 trokken de Coldplay shows in het theater meer dan 10.000 bezoekers. De reprise van de tour belooft weer een groot feest te worden! 

Niels Geusebroek brak in 2011 door na zijn deelname aan The Voice, maar was al eerder te zien op festivals als Lowlands en Pinkpop als frontman van de band Silkstone. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year of Summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving. In 2013 volgde ook zijn eerste solohit Take Your Time Girl, bekroond met platina. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.
www.nielsgeusebroek.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: