Openingstijden
22 januari 2023
Gesloten - Gaat 22 januari 2023 open om 15:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Newfolksounds on the Road

A Quadrant brengt 'Anglo-americana': songs, tunes en melodieën van beide zijden van de Atlantische Oceaan. Soms dicht bij huis, dan weer van verre, van uitgestrekte of mistige streken. En menigmaal ontmoeten die streken elkaar in een oorspronkelijke muzikale verstrengeling.

‘t Gevolg werkt minder voor de hand liggend repertoire uit, zowel voor het eigen plezier, als om luisteraars te verrassen. Tegenstemmen, onverwachte ritmische effecten en spanningsopbouw zorgen voor verrijking van de liederen en instrumentale stukken.
“Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart”.

Cedar Spring is de thuisbasis van songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen. Al tien jaar zit het tweetal in een achtbaan vol eigen geschreven songs die nauw aansluiten bij het Alternative Country genre. Een optreden tijdens de uitreiking van The Dutch Country Music Awards, enkele jaren geleden, werd koersbepalend en paste het originele repertoire als puzzelstukjes in elkaar. Met harmoniërende zang en gewapend met gitaren speelt Cedar Spring vooral eigen werk, hier en daar afgewisseld met een ludieke cover. 


Deel deze pagina: