Openingstijden
17 april 2025
Gesloten - Gaat 17 april 2025 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

32,50

Over Motel Westcoast

Motel Westcoast wijdt een gehele set aan een van 's werelds populairste bands: Fleetwood Mac. Hun album Rumours behoort tot de top 10 van bestverkochte albums ter wereld! Met in totaal meer dan 120 miljoen verkochte platen behoren ze tot de absolute top van de Amerikaanse Westcoast bands. Na de pauze volgt The Best of the Westcoast met o.a. songs van legendarische groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, The Eagles en Joni Mitchell.

Meer dan 250.000 bezoekers zagen inmiddels deze muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op ‘olympisch niveau’, waarover muziekblad OOR schreef: ‘zelden hebben de stemmen zo goed bij elkaar gepast.’

Syb van der Ploeg, Dilana én Brenda Bee, brengen samen met hun vijfkoppige band met o.a. Hubert Heeringa én een special guest het beste van de Amerikaanse, meerstemmige Westcoastmuziek.

Een keer per twee jaar brengt Motel Westcoast een nieuwe show in het theater, nu al voor het 9e seizoen. De aanstekelijke muziek zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbijtrekken en anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes, maar voor iedereen geldt: het is genieten. Nu alweer 15 jaar. En dat had niemand van het gezelschap in 2007 durven dromen. Dat eerste seizoen werd afgesloten in de Heineken Music Hall met een live uitzending op Radio 2, waar méér dan 1.1 miljoen mensen naar luisterden.
www.motelwestcoast.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: