Openingstijden
5 april 2025
Gesloten - Gaat 5 april 2025 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

15,00

Over Memory Lane

Zin in een avond fijne muziek uit de jaren '60 en '70? Dan moet u bij Memory Lane zijn. Laat u meevoeren op een trip down memory lane door deze coverband van zes ervaren muzikanten.

Iedereen die geboren is in de jaren '50 herinnert zich vast nog de muziek die we op de radio hoorden. Ricky Nelson, Conny Francis, Dean Martin. Tot een jonge man uit Tupelo USA een plaatje liet opnemen voor zijn moeder. Dat was het begin van een van de grootste sterren van de wereld, Elvis Presley. Hij bracht een nieuwe muziekstroming namelijk de Rock & Roll. Engeland had Cliff Richard die dit ook deed. Aanhangers van de Rock & Roll kleedden zich naar de toen geldende mode. Puntschoenen, leren jacks en de onvermijdelijke vetkuif. De Rock & Roll leek onaantastbaar totdat 4 jongens uit Engeland zich meldden met totaal andere muziek, de Beatles. Sceptici vonden het niets. Rare muziek, rare kleding en vooral.......lang haar. Maar het was niet te stoppen.
Overal doken nieuwe beatgroepen op, in het begin alleen in Engeland. Ook Nederland kwam in de ban van de beatmuziek. Door de verschillende muziekstromingen was Nederland in 2 groepen verdeeld. De Rockers met vetkuif en buikschuivers (de nozems) en de Beatmuziek liefhebbers met lang haar en een Puch of Tomos met hoog stuur (de Provo's). Mooie tijd, mooie herinneringen!
Memory Lane probeert middels muziek herinneringen bij het publiek te doen herleven. Even terug in die tijd. Een tijd waarin ongeëvenaarde muziek werd gemaakt, waar love and peace de norm waren.

Memory Lane bestaat uit leadzanger Jan Terhell, Henk Kannegieter op de drums, Leo van der Meijde op slaggitaar en zang, Freek Adam op sologitaar, Theo Suijker op basgitaar en Tino van Anraad op toetsen en zang. 

www.memorylanesixtiesband.nl


Deel deze pagina: