Openingstijden
3 januari 2025
Gesloten - Gaat 3 januari 2025 open om 19:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

27,50

Over Meester Jesper

Ontdek de allereerste theatershow van Nederland's populairste meester: Meester Jesper! Met meer dan één miljoen volgers inspireert hij dagelijks zowel nieuwsgierige kinderen als hun ouders. Maar nu heeft hij jullie hulp nodig! De belangrijkste toetsen van zijn leerlingen zijn gestolen. Als hij deze niet terugvindt, wordt hij ontslagen en mag hij NOOIT MEER lesgeven! De dieven hebben de toetsen in een kluis in dit theater verstopt. Gelukkig heeft Meester Jesper hints gevonden om de code te kraken, maar dit kan hij niet alleen!

Samen met jou, je ouders of vrienden tovert Meester Jesper het theater om tot een groot klaslokaal. Door interactieve en educatieve spelletjes, raadsels en hints op te lossen, help je Meester Jesper de code te kraken en de gestolen toetsen terug te vinden. Zo kan Meester Jesper voor altijd blijven lesgeven en gaan zijn leerlingen over naar het volgende schooljaar!

Aan de ouders: "Meester Jesper Kraakt De Code" is een interactieve en educatieve theatershow die jouw kind leert samen te spelen en te werken met anderen in de zaal. Meester Jesper zorgt voor een interactieve ervaring waarbij elk kind zich gehoord en gezien voelt. Geniet van een spannend verhaal dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen, gecombineerd met een uniek decor waar beeld en live optreden samenkomen. Ervaar een show vol inspiratie, humor en inzichten. Na afloop van de show is er tevens een Meet & Greet waar jouw kind Meester Jesper persoonlijk kan ontmoeten!
Geschikt voor basisschoolleerlingen vanaf 6 jaar.
www.meesterjesper.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: