Openingstijden
16 november 2024
Gesloten - Gaat 16 november 2024 open om 21:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

22,50

Over LUCASSEN & SOETERBOEK’S PLAN NINE Concert @ ’t Beest

Op 17 mei komt het album The Long-Lost Songs uit van Arjen Lucassen & Robert Soeterboek’s Plan Nine! Robert Soeterboek gaat met Plan Nine het podium op, in eerste instantie een select aantal shows verspreid over het land. Zaterdag 16 november staat Plan Nine in ’t Beest in Goes!

Begin jaren negentig ontmoetten Arjen en Robert elkaar, en er was zowel muzikaal als persoonlijk meteen een klik. Ze begonnen voor hun plezier te werken aan wat nummers en voordat ze het wisten hadden ze heel veel goeie ideeën verzameld. Ze namen samen wat basisideeën op en trokken hiermee de aandacht van producenten en platenmaatschappijen. Door andere projecten waar ze ook samen aan werkten, zoals Ayreon en Star One, verdween Plan Nine naar de achtergrond. Toch vonden ze elkaar weer en het plezier in samenwerken, componeren en opnemen werd weer aangewakkerd.

Fast forward naar 2022: Arjen en Robert halen de oude opnames weer uit de kast. Nummers worden herschreven en opnieuw opgenomen, en potentiële pareltjes worden verder uitgewerkt. Dit resulteert in een album vol originele en vurige nummers met een liefdevolle knipoog naar de jaren ’70 en ’80.

Met een vette show en een meer dan geweldige bezetting waaronder Ed Warbie (Ayreon, Gorefest) op drums, Ayreon zangeres (en zus van Floor) Irene Jansen en gitaarvirtuoos Marcel Singor.

Plan Nine is:
Robert Soeterboek (Ayreon/Star One) – Lead Vocals
Marcel Singor (Kayak) – Lead guitar
Storm van ’t Westeinde – Rhythm Guitar
Joris Lindner – Bas
Ed Warbie – (Ayreon/ Gorefest) – Drums
Willem Hoving – Hammond/keys
Irene Jansen – (Ayreon) Backing Vocals
Jane Goulding – (New Living Blues) Backing Vocals


Deel deze pagina: