Openingstijden
23 november 2024
Gesloten - Gaat 23 november 2024 open om 14:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

16,00

Over Loulou & Lou

Sinterklaas is weer in het land en dit jaar belooft het een swingend bezoek te worden! We gaan dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek.Hoe speelt een drummer? Hoe klinkt disco? Tokkel op je eigen luchtgitaar en speel met Loulou & Lou in de enige echte Swingende Sinterklaasband!We duiken in de bekende Sinterklaashits en nieuwe nummers in alle stijlen, van jazz tot klassiek, gegoten in een heerlijk feestelijk decemberjasje. Dit alles om onze kinderen de liefde voor echte muziek mee te geven. Het mooiste Sinterklaascadeau dat er is!

Samen met Loulou & Lou en de hele Swingende Sinterklaasband, met echte muziekpieten swingen en zingen we van de Pepernotensamba tot een jazzy Bonne Bonne Bonne en Dag Sinterklaasje in rock ‘n roll stijl.

Deze voorstelling is bedoeld om kinderen van circa 3 tot 6 jaar hun eerste echte live muziekervaring te bieden, op het podium én in de zaal: voetjes die niet kunnen stilstaan bij disco, hoofdjes die tot rust komen bij jazz en dan weer de handjes op de luchtgitaar bij rock ‘n roll.
www.loulou-lou.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: