Openingstijden
5 februari 2025
Gesloten - Gaat 5 februari 2025 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

23,00

Over Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.  

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over haar nieuwe voorstelling. Makkelijk in de omgang: dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.  
Scènefoto's: Jessica Zeylmaker
www.lisaostermann.nl  

De pers over Makkelijk in de omgang: 
‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann.(…)In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. (…) Lisa Ostermann is een stem om rekening mee te houden in het cabaret.’ ★★★★★ – NRC
‘Eén grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.’ ★★★★ – De Volkskrant 
‘Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent.’ ★★★★ – Trouw 
‘Lisa Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden.’  – De Theaterkrant (keuze van de criticus)

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: