Openingstijden
23 oktober 2024
Gesloten - Gaat 23 oktober 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

27,00

Over LevensLONG

In het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, kondigt het internationale duo LUDIQUE! wegens aanhoudend succes het derde seizoen aan van de productie LevensLONG. Een schitterende theatrale voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer/songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht: Robert Long.

Voor de voorstelling LevensLONG heeft Kristof Rutsaert, weduwnaar van Robert Long, exclusief en voor het eerst, de schatkamer met het volledige oeuvre van Robert Long opengesteld. De vaak beeldende teksten zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo tot leven, hetgeen de voorstelling naar een geheel eigen, hogere dimensie tilt. Een fotoalbum van een universeel liefdesverhaal, waarin u veel herkenning zult beleven!

LUDIQUE! staat bekend om een eigentijdse manier van theater maken en weet tijdens intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met LevensLONG laat het duo een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien.

Muzikaal zal LUDIQUE! begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden.
www.robertlong.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: