Openingstijden
27 oktober 2024
Gesloten - Gaat 27 oktober 2024 open om 15:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

21,00

Over Leoni Jansen & Jeroen Kramer ‘Vette Duetten’

Zang-maestra Leoni Jansen en zingende liedschrijver Jeroen Kramer versmelten hun stemmen in een heerlijke verzameling duetten. Met obscure pareltjes, eigenzinnige vertalingen, eigen werk en iconische evergreens. Van vader en dochter Sinatra tot Chuck Berry, van de Everly Brothers tot Dolly Parton en Kenny Rogers, van Simon & Garfunkel tot Kommil Foo, en nog veel meer… De trailer van de voorstelling vindt u hier.

Eén en één is twee
Zangeres en theatervrouw Leoni Jansen heeft een enorme staat van dienst. Naast dat ze parels van platen op haar naam heeft staan, regisseerde Leoni ook al tal van muziektheatershows van anderen en zong ze bijvoorbeeld op het huwelijk van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Om maar wat te noemen. Nog niet zo lang geleden stond Leoni ook in De Wegwijzer, toen samen met Erik Rutjes. Voor die voorstelling hertaalde ze onder meer 'Fields of gold' van Sting, dat nu 'Klaverveld' heet.
Jeroen Kramer kent u waarschijnlijk wel van tv-programma Klokhuis, of als de razende reporter bij de intocht van Sinterklaas. Maar Jeroen maakt ook al jarenlang muziek. Naast rake luisterliedjes ook bijvoorbeeld deze aanstekelijke 'meezinger' met band: 'Maar daarom ook'. Afzonderlijk zijn ze dus al begaafde en bijzonder sympathieke muzikanten, en in dit geval is één en één zeker twee. Wilt u toch nog verder overtuigd worden? Dan hebben we nog deze video in de aanbieding van Jeroen en Leoni samen. Deze vette duetten waar het spelplezier vanaf spat mag u niet missen.

Websites:
jeroenkramer.nl
leoni.nl


Deel deze pagina: