Openingstijden
7 december 2022
Gesloten - Gaat 7 december 2022 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

20,00

Over LENETTE VAN DONGEN

Woensdag 7 december 20.00 uur

Luctor et Emergo  Rilland   Theaterdiner!

CabaretEntree €. 20,00

LENETTE VAN DONGEN met ‘Dat doet ze anders nooit’ Regie:Titus Tiel Groenestege / Pieter Tiddens

“Al ruim dertig jaar sta ik op het podium. Optreden vind ik na al die jaren nog steeds zo bijzonder En er is geen mooier geluid dan een volle zaal die in een harde lach ontploft. Geen magischer gevoel als diezelfde volle bak ademloos luistert naar het kleinste liedje.Theater maken is toveren”

Na de bevrijdende kleur explosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid.

Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan.

Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij. De pers over Lenette: NRC: 'Wonder van expressiviteit' AD: 'Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen' … 'Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf'.

Theaterkrant: 'Die focus op het geluk van haar publiek levert een warm bad op, vol troost en plezier'

Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario in 2019. 'Haar levenslust spat van het podium'. Kom het meemaken! Gegarandeerd een superavond!

https://www.lenettevandongen.nl/https://www.lenette.nu/


Deel deze pagina: