Openingstijden
15 november 2024
Gesloten - Gaat 15 november 2024 open om 21:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,00

Over Laura Evans (UK)

vrijdag 15 november | deur open 20:30 | aanvang 21:00

Een van de beste concerten in 2023 was Laura Evans met haar geweldige band, dus dat gaan we in 2024 nog maar eens dunnetjes over doen.

Laura Evans is een Britse singer-songwriter en blues/country zangeres. Haar muziek is geïnspireerd door klassieke bluesartiesten als B.B. King en Etta James, maar heeft ook moderne invloeden.

Haar stem wordt vaak geprezen vanwege haar soulvolle klank en krachtige bereik. Laura heeft in Engeland al voor veel beroering gezorgd met de release van haar veelgeprezen debuutalbum ‘State of Mind’. Classic Rock Magazine vergeleek haar met Stevie Nicks die jamt met Blackberry Smoke met invloeden van Americana, pop en bluesy rock ‘n roll. Evans startte haar carrière als actrice, maar eigenlijk kreeg ze haar opleiding in de Sylvia Young Theatre School in Londen waar ze klasgenoot was van o.a. Amy Winehouse.

Een optreden van Laura Evans en band is energiek en opwindend. Fans beschrijven haar shows als meeslepend en emotioneel, en prijzen haar interactie met het publiek. Kortom, een must voor iedereen die houdt van soulvolle blues en countrymuziek!

“Laura Evans sounds like Stevie Nicks, jamming with Blackberry Smoke, embracing notes of americana, pop, and bluesy rock and roll” Classic Rock Magazine

‘Breakout Star of 2022 Laura Evans is sent for fans of Countrified blues, Rock & Soul’. Rush on Rock Magazine

Entree voorverkoop €14,- | Entree aan de deur €17,-

Kaartverkoop hier


Deel deze pagina: