Openingstijden
8 november 2024
Gesloten - Gaat 8 november 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

55,00

Over La Bohème

Deze beroemde tragische opera van Giacomo Puccini in vier bedrijven wordt uitgevoerd met een groot orkest in een strakke, eigentijdse regie en vormgeving.
Puccini componeerde zijn meest bekende operawerken zoals La Bohème, Tosca en Madame Butterfly in zijn huis aan het meer van Torre del Lago. Met de onderwerpen van zijn opera’s stond hij dicht bij het alledaagse leven.

La Bohème, een van zijn meesterwerken, vertelt het verhaal van de arme dichter Rodolfo en zijn geliefde Mimi, die aan een dodelijke ziekte lijdt. Puccini baseerde de opera op Henri Murger's boek Scènes de la vie de bohème, waarin het leven van jonge, arme kunstenaars in Parijs wordt beschreven. De opera bevat memorabele aria's zoals Che gelida manina, Mi chiamano Mimi, O soave fanciulla en Musetta’s wals, Mimi. Van het moment dat de liefde tussen de twee hoofdpersonen ontluikt tot het tragische einde als Mimi sterft in Rodolfo's armen.

Presentatie: Het Nationale Opera-Ballettheater van Oekraine uit Odessa, Dirigent: Igor Chernetski, Regisseur: Jean Francois D’hondt, Setontwerper: Marc Knops, Kostuumontwerp: Nancy Avondt, Koordirigent: Valerii Regrut

Gezongen in het Italiaans en in het Nederlands ondertiteld.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: