Openingstijden
26 mei 2022 t/m 28 mei 2022
Gesloten - Gaat 26 mei 2022 open om 13:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over kunst kieke

13 jaar geleden werd door een aantal enthousiaste cursisten bij Atelier jos boogaard voor de eerste keer de ‘kunst kieke’-route in Sint-Annaland en omgeving georganiseerd. Inmiddels heeft het evenement dat om de twee jaar tijdens het Hemelvaart-weekend plaatsvindt, een vaste plek op de agenda van cursisten en bezoekers veroverd!

Ateliers, schuren en woonkamers worden omgetoverd tot expositieruimtes waar de gevarieerde schilderijen van 19 deelnemers te zien zijn. In het verleden hebben bezoekers de laagdrempeligheid en de warme ontvangst als heel positief ervaren. In een ongedwongen sfeer kunt u van kunst in een mooie omgeving genieten. Indien u belangstelling heeft, vertellen de deelnemers graag over hun inspiratie, het ontstaan van het werk en de gebruikte techniek. ‘Uw Huiskamer’ in Scherpenisse is niet alleen expositieruimte, maar hier kunt u ook voor koffie en iets lekkers tussendoor terecht.

De ‘kunst kieke’-locaties bevinden zich dit jaar in Sint-Annaland en Scherpenisse. Alle locaties zijn makkelijk te herkennen aan hun kleurrijke vlaggen. De route is overzichtelijk en heel goed per fiets af te leggen. Een mooie fietsroute (32 km) gaat langs het water en sfeervolle dijkjes. Flyers met de locatieadressen en de fietsroute zijn op de website www.josboogaard.nl te downloaden.

Bezoekers kunnen op iedere locatie een stempel in een speciaal ontworpen stempelboekje zetten en maken met een vol stempelboekje kans op deelname aan een schilder-workshop bij Atelier jos boogaard. Voor de kinderen is er een speurtocht. Voor zowel jong als oud is ‘kunst kieke’ een bijzonder uitje! 

Startpunt van de route is bij Jos Boogaard, Anna van Bourgondiëstraat 58, 4697CX Sint Annaland, waar u ook nog informatie over de andere locatieadressen kunt verkrijgen. Maar in principe kunt u de route op elke gewenste locatie beginnen; de cijfers op de flyer geven slechts een adviesvolgorde aan. 

U bent hartelijk welkom en wij hopen u binnenkort te zien. De locaties zijn open op Hemelvaart 26 mei 2022 van 13:30 tot 17:30 uur en op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei van 10:30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis!

Verdere informatie (zoals fietsroute en flyer met adressen) is op www.josboogaard.nl beschikbaar.


Deel deze pagina: