Openingstijden
7 oktober 2023
Gesloten - Gaat 7 oktober 2023 open om 19:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Kashfest 2023

PESTILENCE
Opgericht in 1986 is Pestilence een van de vaandeldragers van de Nederlandse death metal scene. In Nederland maar ook ver daarbuiten (bijvoorbeeld Zuid-Amerika) is Pestilence onder leiding van zanger/gitarist Patrick Mameli een zeer graag geziene gast. Albums als Consuming Impulse, Testimony of the Ancients en ook het progressieve Spheres horen tot absolute klassiekers in het genre! Het laatste album Exitivm is eveneens een brok agressie, maar speel het maar eens na!

GRACELESS
Graceless is zonder twijfel een band die de fijne kneepjes van de old school death metal tot in de puntjes beheerst. De relatief jonge band, opgericht in 2016, met leden van onder andere Xenomorph, Nailgun Massacre en Grand Supreme Blood Court, weet sinds de releases van Where Vultures Know Your Name en Chants From Purgatory de harten van eenieder die death metal een warm hart toedraagt te stelen. Ze klinken enerzijds alsof ze dit al eeuwen doen, maar anderzijds knallen ze als jonge honden doorheen je speakers en je trommelvliezen! Graceless zal niet teleurstellen.

BURIAL
Een thuiswedstrijd voor het Terneuzense Burial! Wie old-school death metal zegt, zegt al snel Relinquished Souls! Dé klassieker uit 1993 van dit viertal. Burial kent de laatste jaren een opleving op diverse podia zoals die van Stonehenge. Met een programma wat werkelijk death metal uitzweet kan Burial dus eigenlijk niet ontbreken. En zo zit het!

MOUFLON
Pure Filth! Een betere samenvatting kun je niet schrijven over deze band uit Arnhem. Toevallig is het ook de titel van hun laatste plaat. Moulfon is het wilde schaap met dikke hoorns die je maar beter uit de weg kunt gaan. Ze ontstonden in 2012 en trekken hun inspiratie uit gerenommeerde bands als Grave, Bolt Thrower en Asphyx. Wees gewaarschuwd!

TIJDSCHEMA:
DEUREN: 19:00
19:30 – 20:00 – MOUFLON
20:30 – 21:10 – BURIAL
21:40 – 22:30 – GRACELESS
23:00 – 00:00 – PESTILENCE


Deel deze pagina: