Openingstijden
12 april 2025
Gesloten - Gaat 12 april 2025 open om 20:15
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

22,50

Over Jim Morrison – Blues Experience former The Bootleg Doors

Bluessongs van Jim Morrison & the Doors

I am an old Blues man,

I've been singing the blues ever

since the world began.

Jim Morrison schreef deze zinnen meer dan een halve eeuw geleden. Vandaag houdt de Jim Morrison Blues Experience de legende levend. Ze spelen de bluessongs van Jim Morrison & the Doors op dezelfde manier.

Deze vijfkoppige band heeft op alle vijf de continenten opgetreden als The Bootleg Doors. Van Los Angeles naar Sydney en van Dubai naar Barcelona. Van het herdenkingsconcert in Parijs tot de theatertour in de UK.

Meerdere keren bestempeld als beste Doors Tribute band ter wereld door de grootste Doors fanclub en de persoonlijke vrienden van Jim Morrison. De band wordt zelfs genoemd in Robbie Krieger's onlangs uitgebrachte biografie. De formatie van de Jim Morrison Blues Experience bestaat uit de originele line-up, met zanger en oprichter van The Bootleg Doors Rick Miller. Rick, wiens stem bijna identiek is aan die van Morrison, is ruim 20 jaar de frontman van de Bootleg Doors geweest (1996 - 2016). Na een muzikale pauze nu terug als zanger van The Jim Morrison Blues Experience.

De band richt zich vooral op de laatste twee bluesalbums van The Doors en is natuurlijk geschikt voor alle fans van de jaren zestig en in het bijzonder de Doors fans, maar zeker ook een must voor bluesliefhebbers.

Jim Morrison Blues Experience bestaat uit:

Rick Miller - zang

Ed Williams - keyboard

Boris Den Ouden - drums

Tjalling de Jong - gitaar

Brian Kruit - bas

Ticketprijs: € 22.50

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Deel deze pagina: