Openingstijden
10 juni 2022
Gesloten - Gaat 10 juni 2022 open om 20:15
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

31,50

Over Jan Akkerman 75 – Jubileum Tournee

Naast zijn rol in de internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus werkte Jan Akkerman samen met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Hij maakte meer dan een dozijn soloplaten, waarop hij elementen uit rock, jazz, blues en dance op eigen wijze combineerde.

Akkerman toert al jaren over de wereld. Hij speelde meerdere malen op het Montreux Jazz Festival en North Sea Jazz, maakte talloze tournees door theaters en andere podia in Europa en Amerika en gaf concerten in onder meer Rusland, Syrië, Australië en Japan. In 1973 riep het toonaangevende Engelse muziekblad Melody Maker hem uit tot Beste gitarist ter wereld. In 2005 kreeg hij een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre.

Concerten van Jan Akkerman zijn altijd weer anders: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij zien waartoe hij in staat is en deelt hij zijn passie voor de gitaar met zijn bandleden. Tijdens deze show wordt Jan bijgestaan door zijn vaste band zanger Phil Bee en special guest(s). De setlist zal bestaan nummers van Johnny & The Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox, Focus en stukken uit zijn solorepertoire.

Tickets: € 31,50
Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Deel deze pagina: