Openingstijden
8 december 2023
Gesloten - Gaat 8 december 2023 open om 20:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten

Over Jamai speelt Elton John

Dit theaterseizoen komt er een droom uit voor Jamai. Twintig jaar na het winnen van Idols reist hij samen met zijn liveband én piano naar de theaters om een ode te brengen aan zijn muzikale held, Elton John. 

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van Idols leeft Jamai zijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen. De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday en Rocket Man tot aan Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road.  Al die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.My gift is my song … and this one’s for you!

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: