Openingstijden
11 oktober 2024
Gesloten - Gaat 11 oktober 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

29,50

Over Iris Hond

Na diverse concerttournees en bewonderde uitvoeringen van Ludovico Einaudi's muziek, presenteert pianiste Iris Hond haar nieuwe album en bijbehorende tournee Dust Awakened By Dawn. Iris Hond in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw en ontwapenend. In deze voorstelling gaat ze op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat het publiek raakt en uitdaagt bij zichzelf naar binnen te kijken.

Iris: “Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker. Ik neem mijn publiek tijdens deze tour mee in mijn innerlijke wereld.”

Over Iris:
Iris overstijgt de hokjes in de muziekwereld; ze heeft haar eigen unieke pad uitgestippeld. Omarmd door grootheden zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, ontvangt Iris ook applaus van degenen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Ze heeft het vermogen om diep te verbinden met mensen.
Scènefoto's: Jaap Kroon
www.irishond.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: