Openingstijden
3 februari 2024
Gesloten - Gaat 3 februari 2024 open om 20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Huub Stapel

Na een sterrenregen van lovende recensies en uitverkochte zalen komt Huub Stapel terug met zijn succesvolle voorstelling Alleen Familie. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Met muzikale begeleiding van: Cor Mutsers, David Stapel en Daniël Lohues.

'Een voorstelling die raakt en een dikke aanrader! Ga dat zien!' – Theaterparadijs *****'Met schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis.' – de Volkskrant ****'Prachtig zijn de verder sober uitgevoerde liedjes waarmee hij zijn verhaal opluistert.' – Theaterkrant'Alleen familie is een warme voorstelling waarmee Stapel zich deels opnieuw uitvindt. Ook dat is erg mooi.' – Sceneswww.huub-stapel.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: