Openingstijden
10 december 2024
Gesloten - Gaat 10 december 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

32,50

Over Hulde!

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk. Hoera! Hoera! En als ze het feestzaaltje binnenlopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op, en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flowerpower, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege-nest-syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoort.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hen wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Geesje
“Wie ik ben zonder jou?”

Adam
“Nou?”

Geesje
“Geen idee... maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.”

HULDE! wordt een ‘tour de force’ waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen. De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is in handen van alleskunner Titus Tiel Groenestege.
www.kobratheater.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: