Openingstijden
22 maart 2025
Gesloten - Gaat 22 maart 2025 open om 20:15
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

27,50

Over Her Majesty: San Francisco City Trip

Na het succesvolle Are You Ready For The Country, waarin de country-rock centraal stond, komen de mannen van Her Majesty nu met een nieuwe voorstelling: San Francisco City Trip.

Her Majesty neemt het publiek dit keer mee op reis door het San Francisco van eind jaren ’60, begin jaren ’70. Verwacht muziek van de Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en vele andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. Haight-Ashbury, Bay Area, hippies, Wally Heider, Monterey, Fillmore, Winterland; de stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten van over de hele wereld. San Francisco City Trip wordt verrijkt met projecties.

Her Majesty is nog lang niet klaar met alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust van de jaren ’60 en ’70. San Francisco City Trip is het logische vervolg op al hun eerdere tournees.

· ‘Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje. Sensationeel goed gedaan.’ – de Volkskrant

· ‘Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.’ – Dagblad van het Noorden

· ‘Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.’ – De Stentor

Gitaar en zang: Jelle Paulusma & Theo Sieben Gitaar, toetsen en zang: Paul Bond Bas en zang: Dirk Schreuders Drums en zang: Bauke Bakker

Ticketprijs: € 27,50

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Deel deze pagina: